SUMM€RSAL€ 2018
07/Jun/2018
In bijlage de lijst van onze summersale 2018, het zijn +/- 500 flessen geworden :) Prijzen in de lijst zijn inclusief BTW. Extra korting op de aangeduide prijs = > Vanaf 6 flessen -10%, vanaf…

lees meer


Nieuw leven in het Caputsteen
17/Aug/2017
WelWijn opent een concept warehouse! En niet zomaar op de eerste de beste plaats, nee! We ontdekten het Caputsteen, een 17e eeuws kasteel dat ooit het buitengoed van de familie Hooft, alias…

lees meer


Food by the glass - Courgette special met ovenfrietjes
22/Jan/2017
Alles BIO & FODMAP-proof !! Courgette halveren en insmeren met kokosolie en dan kruiden met peper en provencaalse kruiden. Grillen in de grillpan. Als klaar dan keltisch zeezout erop.  Kruidenmayo…

lees meer


Food by the glass - Fishburger op knolselderbrood
22/Jan/2017
Alles BIO & FODMAP-proof !! Eerst knolselderbrood maken: een 100g Brasilianoten in de blender mengen tot meel. Dan een paar dikke plakken knolselder in blokjes in de blender. Notenmeel, knolselder…

lees meer


Food by the glass - Rökt fisk
02/Oct/2016
Neem een stukje knäckebröt, bestrijken met zure room, stukjes heerlijk warm gerookte Zweedse zalm er bovenop, afwerken met peper, zout, fijngesneden lente-ui, chili-vlokken en takjes dille.…

lees meer


Food by the glass - rode biet in de oven
21/Sep/2016
Verse rode biet in zijn geheel (alles mag er aan blijven!) vierendelen. Elk stukje insmeren met olijfolie en royaal kruiden, bv. met kruidenmix van zwarte komijn, koreanderbollen, chilipeper, zwarte peper…

lees meer


Food by the glass - vegetarische lasagna
12/Jun/2016
Uien royaal fruiten in olijfolie, verse kruiden (basilicum, oregano,...) erbij, tomaten in stukken en stevig kruiden. Saus laten pruttelen met groentebouillon en eventueel tomatenpuree erbij. Dikke…

lees meer


Food by the glass - Hummus
24/Mar/2016
Gedroogde kikkererwten een nacht laten weken in voldoende water. Koken in gezouten water. Laten afkoelen en in de blender samen met 3 tenen look, sap van 1 citroen, een paar stevige geuten olijfolie,…

lees meer


Food by the glass - Traag gegaard hammetje
24/Mar/2016
Hammetje insmeren met olijfolie en kort aanschroeien in de pan. Stevig kruiden met peper, zout, tijm, rozemarijn, honing,... Op een bakplaat in de oven bovenop enkele uiringen leggen. Oven op…

lees meer


Food by the glass - Vitello Sgombrato
24/Mar/2016
Red de tonijn! Gebruik makreel in dit overheerlijke vitello-gerechtje... Een dunne kalfslende rijkelijk insmeren met olijfolie en afkruiden. Samen met 1 wortel, 1 selderstengel, een stuk venkel (alles…

lees meer


Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten