Wat zijn de bedrijfsgegevens?

[ download PDF ]

GyGoVat BVBA

Heembeemd 92

2800 Mechelen

Piet Goovaerts +32 485 57 24 11

Marie-Sofie Gyselen +32 476 99 71 22

BE 0627.813.692

piet@welwijn.be

 

Wat is de retour policy?

GyGoVat verklaart dat het product in goede staat bij je komt.  Mocht een (niet-gepersonaliseerd) product niet helemaal zijn zoals verwacht, dan kan deze binnen 14 werkdagen in de originele verpakking en in nieuwe staat teruggestuurd worden, zonder enige reden.

Gelieve retourzendingen eerst per e-mail te melden op piet@welwijn.be.  Stuur het artikel in een voldoende gefrankeerde verpakking, met vermelding van je gegevens (naam, telefoonnummer en e-mail adres) terug naar: GyGoVat bvba, Heembeemd 92, 2800 Mechelen, België. Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, maakt GyGoVat binnen 30 dagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten en de verzendkosten die je gemaakt hebt om het product terug te sturen) over.

Vanwege het specifieke karakter van onze producten komt het recht op wijziging, retournering en annulering van je bestelling te vervallen indien de etikettering van de producten beschadigd is of als deze geopend geweest zijn.

Indien je een klacht hebt over een bepaald product, kan dit via mail op info@welwijn.be met een foto.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten