Wat zijn de levervoorwaarden en wanneer komt mijn pakje toe?

 

Voor België:

Bestellingen worden in heel België geleverd voor de vaste kost van € 9,90 (tot en met 6 flessen) en een bedrag van € 19,80 (tot en met 12 flessen).  Dat bedrag is all-in, m.a.w. omvat de verpakkings-, handlings- en verzendingskosten.

Voor grotere bestellingen gelieve contact op te nemen piet@welwijn.be

Bestellingen kunnen gratis worden opgehaald bij WelWijn (Egide Walschaertstraat 22F, 2800 Mechelen) elke zaterdag tussen 12:00 en 18:00, of andere dagen/uren na afspraak.

De levertijd wordt besproken met de klant.

Voor Nederland:

Bestellingen worden in heel Nederland geleverd voor de vaste kost van € 9,90 (tot en met 6 flessen) en een bedrag van € 18,90 (tot en met 12 flessen).  Dat bedrag is all-in, m.a.w. omvat de verpakkings-, handlings- en verzendingskosten.

Voor grotere bestellingen gelieve contact met ons op te nemen piet@welwijn.be

Bestellingen kunnen gratis worden opgehaald bij WelWijn (Egide Walschaertstraat 22F, 2800 Mechelen) elke zaterdag tussen 12:00 en 18:00, of andere dagen/uren na afspraak.

Nederland: De levertijd wordt besproken met de klant.

Elke vertraging door onvoorziene omstandigheden of overmacht (staking, vertraging bij de logistieke partner, beschadigde flessen, ...) kan geen aanleiding geven tot annulatie van de bestelling noch onkostenvergoeding of vervolging. Naargelang de omstandigheden zal bvba GyGoVat de klant contacteren om een oplossing te zoeken. Indien bepaalde producten uitgeput zijn en/of niet meer in de toekomst voorradig zullen zijn kan dit aanleiding geven tot het niet respecteren van de door GyGoVat van de beloofde levertermijn. In zulke gevallen kan dit evenmin aanleiding geven tot een onkostenvergoeding of vervolging. In het geval dat bestelde producten niet meer voorradig zijn zal bvba GyGoVat de klant contacteren om een oplossing te zoeken of om de klant de bestelling kosteloos te laten annuleren. 

 
 
 
 
 
 
 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten